• kantelrolstoel
  • kantelrolstoel

kantelrolstoel IBIS met een Sedeo positioneringssysteem

450,00

mooie goed functionerende kantelrolstoel van IBIS met een Sedeo positioneringssysteem

Beschrijving

Ibis kantelrolstoel functioneel en makkelijk aan te passen

Voor wie zitcomfort het verschil maakt

De multifunctionele Ibis is voorzien van het Sedeo Pro zitsysteem; optimaal zitcomfort, hoge verstelbaarheid en een breed scala aan uitwisselbare opties. De licht bedienbare kantelverstelling van 30° maakt houdings-wisselingen mogelijk. Dit is comfortabel en helpt zitproblemen voorkomen.

Door de modulaire opbouw en uitgebreide instelmogelijkheden kan de Ibis volledig worden afgestemd op de individuele wensen van de gebruiker en is tegelijkertijd optimaal herinzetbaar. Maximaal comfort en goede rijeigenschappen, de Ibis moedigt de gebruiker aan om optimaal gebruik te maken van de eigen mogelijkheden, zo lang mogelijk actief en zelfstandig.

Perfect trippelen door zeer lage zithoogte (vanaf 39 cm) en maximale beenruimte. Indien nodig, biedt de geavanceerde Power support letterlijk een duwtje in de rug. Ibis, één frame voor zowel duwrolstoel als zelfrijder.

Voordelen van de Ibis kantelrolstoel

Hoog zitcomfort

Een doordacht modulair zitsysteem met oog voor detail. Snel en eenvoudig in te stellen, hoog zitcomfort, makkelijk te gebruiken en bedienen. Het Sedeo Pro zitsysteem biedt een breed scala aan zit- en rugkussens, arm- en beensteunen en elektrische verstellingen. De licht bedienbare kantelverstelling heeft een bereik van maar liefst 30°en zorgt voor een optimale variatie in zithouding -makkelijk te bedienen door verzorger en gebruiker.

Flexibel, makkelijk om mee te werken

De modulaire opbouw en uitgebreide instelmogelijkheden zorgen ervoor dat de Ibis volledig  afgestemd kan worden op de individuele wensen van de gebruiker, optimaal herinzetbaar. Snel en eenvoudig aan te passen – één sleutel voor alle instellingen – gemakkelijk te reinigen met nieuwe waterdichte, ademende en wasbare hoezen – met ritsen – en een hoge afwerking van alle componenten.

Licht rijden & trippelen

De Ibis combineert een instelbare wielbasis met een unieke breedte-instelling waardoor je in elke situatie licht rijdt en optimaal kunt manoeuvreren. Perfect trippelen door zeer lage zithoogte (vanaf 39 cm) en maximale beenruimte. Voor een gemakkelijke  transfer, verwijder of klap de armsteun en/of beensteunen simpel weg.

 

Functioneel en makkelijk aan te passen

Sedeo Pro biedt positioneringsoplossingen die het zit- en leefcomfort van mensen in een rolstoel verbeteren en hun zelfstandigheid vergroten. Goed zitten vormt hierbij de basis en dit begint met de juiste positionering en mate van ondersteuning. Voor deze ondersteuning biedt Sedeo Pro een uitgebreid aanbod aan positioneringsmogelijkheden en zitoplossingen. Zo kan de juiste balans gecreëerd worden tussen positionering, ondersteuning, stabiliteit en drukverdeling.